Müdürümüzün Mesajı

Müdürümüzün Mesajı

27.09.2019 820

               Geleceğimizin teminatı sevgili gençler,

         Sizler ailenizin, öğretmenlerimizin, milletimizin en değerli varlıklarısınız. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bu nedenle sizin üstünüze büyük bir hassasiyetle düşerek iyi yetişmeniz, bilgili, ahlaklı ve doğru davranışlar sergileyen insanlar olmanız için bütün gayretimizle çaba sarf etmekteyiz.

            Sizler değerli bir eğitim almaktasınız. Mesleki ve teknik eğitim oldukça pahalı bir iştir. Ancak, geleceği üreten milletler elinde tutacaktır. Diğerleri onların uyduları olacaklardır. Herbiriniz geleceğimizi oluşturan birer yapı taşısınız. Bu bilinçle çalışıp alçakgönüllü ama büyük işler yapan insanlar olmalısınız. Sizlerden beklediğimiz budur. Umudumuzda budur. Hayatınızın bir kısmını başarı için feda etmezseniz hayatınızı başarısızlığa mahkum edersiniz. Bu nedenle hayatınızın bu döneminde çalışın, öğrenin ve gelişin. Gelişime karşı durmak mümkün değildir. Ancak deliler ve ölüler buna karşı durabilir. Milli ve manevi değerlere sarılmazsanız kökü olmayan bir ağaç gibi sert bir rüzgarda yıkılıp gidersiniz.

         Bütün bu zor şartlara rağmen ümidinizi yitirmeden yaşam için gayret gösterin. Büyük Atatürk'ün dediği gibi 'Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur.' Bu duygu ve düşüncelerle hepinize başarılar dilerim.

              Sevgi ve saygılarımla.